چه یک عکاس آزاد باشید، چه صاحب یک فروشگاه سخت افزاری، یا نوع دیگری از کسب و کارهای کوچک، طراحی وبسایت شرکتی عالی برای موفقیت شرکت شما ضروری است. ما به عنوان یک وب مستر که روی ساخت یا بازاریابی بیش از 100 وبسایت شرکتی و کسب و کار کوچک و بزرگ کار کرده ایم، می دانیم که برای ایجاد وبسایت شرکتی – تجاری عالی و جذاب چه چیزی لازم است.
اگر به دنبال ایجاد یک وب سایت استارت آپی جدید یا موثرتر کردن سایت فعلی خود هستید، در اینجا چند مرحله کلیدی برای شروع و کمک به وب سایت کسب و کار شما برای رقابت موثر در بازار آنلاین آورده شده است. با در نظر گرفتن این نکات می توانید بهترین طراحی وبسایت شرکتی را داشته باشید.
طراحی سایت شرکتی چگونه است؟
برای اینکه با طراحی وبسایت شرکتی بیشتر آشنا شوید و در این زمینه حرفه ای عمل کنید، لازم است به چند نکته مهم کلیدی توجه داشته باشید. این نکات را در ادامه توضیح داده ایم:
برای دریافت هر یک از خدمات و یا دریافت مشاوره رایگان میتوانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
این مطلب نیز می تواند برای شما جالب باشد: مزایا سایت فروشگاهی
انتخاب یک نام مناسب برای وبسایت شرکتی خود
نام دامنه شما که به عنوان آدرس وب سایت نیز شناخته می شود، اغلب نقطه ورود به سایت شما است. بنابراین مهم است که برای اهداف قابلیت استفاده و همچنین برای بهینه سازی موتورهای جستجو (SEO) تأثیر خوبی بگذارد. در اینجا چند نکته برای ایجاد یک نام دامنه بهینه برای طراحی سایت شرکتی وجود دارد:
- املای آن را آسان کنید. سعی کنید از کلمات عامیانه، ساختگی یا به شدت مفهومی استفاده نکنید.
- آن را تا حد امکان کوتاه نگه دارید. هر چه نام سایت کوتاه تر باشد، به خاطر سپردن و تایپ صحیح آن آسان تر است.
- از پسوند دامنه مناسب استفاده کنید. سعی کنید همیشه آن را یک نام دامنه .com قرار دهید (برخلاف .net، .co و غیره) مگر اینکه استفاده از پسوند دیگری مانند .gov، .edu یا .org مناسب تر باشد.
- از اعداد و خط فاصله در نام سایت دوری کنید. زیرا اعداد و خط فاصله و سایر علائم، به سختی به خاطر سپرده می شوند و کمتر از نام های کلمه ای ظریف و به یاد ماندنی هستند و ممکن است هنگام صداگذاری نام دامنه اشتباه متوجه شوند.
- اطمینان حاصل کنید که نام سایتی که انتخاب کرده اید، به یاد ماندنی است. با وجود وب سایت های بسیار زیاد در اینترنت، مهم است که نام وب سایت شما جذاب باشد تا مردم در آینده نحوه دسترسی به آن را به خاطر بسپارند.
- در مورد نام دامنه تحقیق کنید آن را در گوگل جستجو کنید تا ببینید آیا آدرس وب سایت مشابهی قبلاً آنلاین وجود دارد یا خیر.
- بررسی کنید که آیا قیمت مناسب است. تعیین کنید که آیا می توانید آدرس وب سایت مورد نظر خود را با قیمت مناسب خریداری کنید زیرا اکثر نام های دامنه خوب انتخاب شده اند و باید از مالک فعلی خریداری شوند.
- از انتخاب نام های بیهوده برای طراحی سایت شرکتی خودداری کنید. نامی را انتخاب کنید که معنی را بیان کند تا کاربران فورا بدانند کسب و کار شما چیست.
- یک URL مناسب SEO ایجاد کنید. در صورت لزوم، سعی کنید یک آدرس وب سایت مناسب SEO که شامل کلمات کلیدی و موقعیت جغرافیایی باشد ایجاد کنید.
توضیح واضحی از کسب و کار خود را به صورت برجسته نمایش دهید
مهم است که در هنگام طراحی سایت شرکتی خود به این موضوع توجه کنید و بلافاصله به مردم اطلاع دهید که شما چه کسی هستید و چه کاری انجام می دهید تا زمانی که از وب سایت کسب و کار کوچک شما بازدید می کنند احساس سردرگمی نکنند.
بنابراین، اطمینان حاصل کنید که بنر اصلی صفحه اصلی شما و بنرهای بعدی بازنمایی بصری خدمات شما باشند و همچنین دارای یک متن مقدماتی در بالای صفحه باشد که توصیف می کند شما چه کسی هستید و چه کاری انجام می دهید.
علاوه بر این، مطمئن شوید که هر دو منوی صفحه اصلی و پاورقی سایت شما دارای پیوندهای صفحه «درباره ما» هستند که به راحتی قابل دسترسی هستند تا افراد بتوانند روی آنها کلیک کنند و درباره کسب و کار شما اطلاعات بیشتری کسب کنند.
برای تغییر این متن بر روی دکمه ویرایش کلیک کنید. لورم ایپسوم متن ساختگی با تولید سادگی نامفهوم از صنعت چاپ و با استفاده از طراحان گرافیک است.
پیاده سازی بهترین سیستم مدیریت محتوا
سیستم مدیریت محتوا (CMS) یک برنامه یا برنامه نرم افزاری است که برای ایجاد و مدیریت محتوای دیجیتال استفاده می شود. یک CMS خوب به شما کمک می کند تا سایت خود را حفظ کنید و برای استفاده از آن به دانش فنی زیادی نیاز ندارید. شما باید یک CMS را انتخاب کنید که برای نیازهای منحصر به فرد شما طراحی شده باشد. سیستم های مختلف به دلایل مختلفی مانند کاربر پسند بودن، توسعه پذیری و بودجه استفاده می شوند. در زیر برخی از سیستم های محبوب برای طراحی سایت شرکتی با شرح نقاط قوت و ضعف آنها آورده شده است.
- وردپرس (WordPress):
وردپرس محبوب ترین CMS جهان است. این یک انجمن پشتیبانی فعال و گسترده و افزونه های مفید زیادی برای گسترش عملکرد سایت شما دارد. اکثر توسعه دهندگان وب سایت با آن آشنا هستند، بنابراین یافتن فرد یا آژانسی که بتواند روی سایت شما کار کند کار سختی نیست. معمولاً به کسب و کارهای کوچک توصیه می شود که از وردپرس به دلیل انعطاف پذیری و گسترش آن برای طراحی وبسایت شرکتی خود استفاده کنند.
با این حال، باید توجه داشت که بزرگترین ضعف وردپرس امنیت است؛ از آنجایی که بسیار محبوب است، هکرها آن را بیشتر هدف قرار می دهند. سایت وردپرس شما باید به طور منظم نگهداری و ایمن شود تا هک نشود. همچنین، ایمن کردن تک تک افزونه های شخص ثالث دشوار است، بنابراین ایمن نگه داشتن سایت وردپرس شما باید یک تعهد مداوم از طریق بهترین شیوه های مختلف باشد.
- دروپال (Drupal):
دروپال یکی دیگر از CMS های محبوب است. بسیاری از مزایای مشابه وردپرس از جمله انعطاف پذیری، سهولت استفاده، و یک جامعه پشتیبانی بزرگ را ارائه می دهد. قابل ذکر است که این یک CMS امن تر از وردپرس است. با این حال، گزینه های پلاگین یا تم زیادی ندارد، که باعث می شود توسعه کمتری داشته باشد.
- جوملا (Joomla):
یکی دیگر از CMS های محبوب جوملا است و سئو، امنیت و قابلیت های چند زبانه بهتری نسبت به وردپرس دارد. با این حال، با کمک چند افزونه، وردپرس از قابلیت های جوملا پیشی می گیرد.
- اسکوار اسپیس (Squarespace):
اسکوار اسپیس سرویسی است که شما به صورت ماهانه یا سالانه در آن مشترک می شوید و طراحی وبسایت شرکتی و وبلاگ را به یک تجربه آسان “کشیدن و رها کردن” تبدیل می کند. این شامل طراحی وب سایت، توسعه، نگهداری نرم افزار، معیارها، نام دامنه با خرید سالانه، امنیت SSL، پشتیبانی و پهنای باند نامحدود و میزبانی ذخیره سازی در یک بسته است.
این به ویژه برای افراد خلاق مناسب است و قالب های طراحی درجه یک را در اختیار شما قرار می دهد. اگر بودجه کمی دارید، به یک سایت ساده و زیبا نیاز دارید، اما نمی توانید از خدمات یک طراح وب سایت حرفه ای استفاده کنید، این یک خدمات عالی برای شما است.
یک پلتفرم تجارت الکترونیک خوب انتخاب کنید
اگر قصد دارید بعد از طراحی سایت شرکتی، کالاها و یا خدمات را از طریق وب سایت خود بفروشید، برای انجام این کار به فناوری مناسب نیاز دارید. اگر در حال حاضر چیزی نمی فروشید، ممکن است بخواهید این کار را انجام دهید زیرا تجارت الکترونیک به طور بالقوه می تواند سود شما را افزایش دهد. اگر تصمیم دارید به کاربران اجازه دهید تا به صورت آنلاین با شما معامله کنند، باید پلتفرم مناسب تجارت الکترونیک را برای سایت خود انتخاب کنید.
صفحات خود را بسازید
یک طراحی سایت شرکتی خوب بیشتر از یک صفحه اصلی ثابت است. شما می خواهید چندین صفحه اختصاص داده شده به جنبه های مختلف کسب و کار خود ایجاد کنید، مانند یک کاتالوگ دقیق از محصولات یا خدمات خود، یا یک بخش وبلاگ برای به روز رسانی های شرکت داشته باشید. در مورد وب سایت کلی شما، مطمئن شوید که هر صفحه از هدف اصلی سایت پشتیبانی می کند، هدف مشخصی دارد و شامل یک فراخوان برای اقدام است (به عنوان مثال، «بیشتر بیاموزید»، «ثبتنام کنید»، «با ما تماس بگیرید» یا «این را بخرید»).
وب سایت خود را تست و منتشر کنید
قبل از اینکه اعلام کنید سایت شما در وب فعال است، مطمئن شوید که روی همه مرورگرهای اصلی مانند Internet Explorer، Microsoft Edge، Firefox، Safari و Chrome کار می کند. روی هر صفحه و ویژگی در هر مرورگر کلیک کنید تا مطمئن شوید که تصاویر نشان داده می شوند، پیوندها صحیح هستند و فرمت آن صاف به نظر می رسد. این کار کمی طول می کشد، اما تلاشی که اکنون انجام می دهید، شما را از شکایات بعدی بازدید کنندگانی که نمی توانند به ویژگی های خاصی دسترسی پیدا کنند، نجات می دهد.
همچنین مطمئن شوید که وب سایت شما در دستگاه های تلفن همراه مانند گوشی های هوشمند و تبلت ها به درستی نمایش داده می شود. این مرحله را نباید نادیده گرفت، زیرا گوگل و سایر موتورهای جستجو به نمایه سازی موبایل اول مهاجرت کرده اند، و عملکرد نسخه موبایل وب سایت شما را در رتبه بندی موتورهای جستجو در اولویت قرار می دهد.
یکی دیگر از ویژگی های مهم که از همان ابتدا باید در آن گنجانده شود، یک برنامه تجزیه و تحلیل است. با راه اندازی این مورد قبل از فعال شدن وب سایت، می توانید هر گونه مشکلی را برطرف کنید و یک راه اندازی مناسب را هماهنگ کنید. هنگامی که وب سایت فعال شد، می توانید عملکرد صفحه را نظارت کنید و بر اساس تجزیه و تحلیل خود تعیین کنید که چرا یک صفحه خاص موفق یا ناموفق است.
سایت خود را حفظ کنید
بعد از طراحی سایت شرکتی، لازم است که وب سایت خود را به طور مکرر با پست های وبلاگ در مورد رویدادهای فعلی صنعت، محصولات و پیشنهادات جدید و اخبار شرکت به روز کنید تا بازدیدکنندگان به سایت شما بازگردند. همچنین باید حداقل ماهانه بررسی کنید تا مطمئن شوید نرم افزار و همه افزونه های شما به روز هستند. اگر نرم افزار شما به روز نباشد، در خطر هک شدن است، حتی اگر امنیت میزبان وب سایت شما قوی باشد. اگر خودتان وقت ندارید این کار را انجام دهید، این کار را به یک کارمند مورد اعتماد یا یک مدیر وب سایت مستقل محول کنید.
در ادامه وبسایت لیمو هاست نکات مهمی برای شما بیان کرده است:
“هاست اشتراکی: برای فروشگاههای کوچک
اگر صاحب یک کسبوکار جوان هستید و بهتازگی تصمیم گرفتهاید سایت فروشگاهی راه بیندازید، احتمالاً هاست اشتراکی گزینۀ مناسبی برای شماست.از بین تمام گزینههایی که برای میزبانی وب وجود دارد، هاست اشتراکی ارزانترین انتخابی است که میتوانید داشته باشید. در این نوع هاست، منابع یک هاست بین چند وبسایت تقسیم میشود و هرکس به اندازۀ سهم خود هزینه میپردازد.
به عبارت سادهتر، شما با چندین سایت دیگر روی منابع یک هاست مثل حافظه، فضای ذخیرهسازی، پهنای باند و… شریک هستید و همگی از یک فضا استفاده میکنید.”
طراحی وبسایت شرکتی ارزان
اگر تصمیم به طراحی سایت شرکتی برای کسب و کار گرفته اید و می خواهید قبل از هر کاری، نمونه طراحی سایت شرکتی را ببینید و یا از قیمت طراحی وبسایت شرکتی مطلع شوید، بهترین کار این است که همین حالا با شرکت بهین آوا تماس بگیرید و با کارشناسان این شرکت در ارتباط باشید تا بهترین و مناسب ترین پیشنهاد برای طراحی سایت شرکتی به شما ارائه شود.
به طور کلی، طراحی سایت شرکتی برای کسب و کار شما یک سرمایه گذاری کم هزینه است که می تواند به شما در ایجاد اعتبار و دستیابی به پایگاه مشتری گسترده تری نسبت به روش های بازاریابی سنتی کمک کند. اگر وب سایت خود را با همکاری یک شرکت معتبر و حرفه ای در این زمینه طراحی کنید و محتوای سایت را جدید و تازه به روز نگه دارید و به سرعت به مسائل فنی رسیدگی کنید، هرگز نگران «عدم وجود» برای مشتریان فعلی و آینده خود نخواهید بود.
برای دریافت هر یک از خدمات و یا دریافت مشاوره رایگان میتوانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
بدون دیدگاه