معرفی 8 نوع از انواع زبان های برنامه نویسی مخصوص طراحی سایت

اگر نگاهی به بازار کار برنامه نویسی و طراحی سایت کنید، متوجه می شوید که انواع زبان های برنامه نویسی وجود دارند و برای یادگیری آنها قطعا متوجه فراز و نشیب‌های بسیار آن خواهید شد. در این روزها خصوصا پس از پاندمی کرونا، علاقه‌مندی به طراحی سایت و ضرورت آن بیش از پیش احساس شد. همین موضوع موجب شد تا افراد در تلاش باشند تا برای یادگیری زبان های طراحی سایت اقدام کنند. در این صفحه به بررسی طراحی سایت شرکت بهین آوا نیز پرداخته ایم.

در چنین شرایطی شناخت  بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت اهمیت زیادی دارد. چرا که موجب می‌شود، وقت شما بابت آموزش‌های غیرضروری هدر نرود. زبانهای طراحی سایت بسیار گسترده و متنوع هستند. اما با انتخاب هوشمندانه در این زمینه می توانید خیلی سریع رشد کنید و درآمد بسیار زیادی در این خصوص کسب کنید.

دریافت مشاوره فوری برای سئو سایت
هر سوالی دارید از کارشناسان ما بپرسید!

برای دریافت هر یک از خدمات و یا دریافت مشاوره رایگان میتوانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

این مطلب نیز می تواند برای شما جالب باشد: نقشه راه صفر تا صد یادگیری طراحی سایت

اگر تمایلی به طراحی سایت و فعالیت در این مارکت نداشته باشید نیز، شناخت زبان های طراحی سایت، به شما کمک می‌کند تا دید بهتری در زمان انتخاب نوع وب سایت و طراحی سایت شخصی توسط شرکت‌های تخصصی داشته باشید.

اگر شما نیز تمایل دارید اطلاعاتی در خصوص زبان های طراحی سایت کسب کنید و بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت را بشناسید، تا پایان همراه ما باشید.

زبان طراحی سایت چیست؟

زبان طراحی سایت چیست؟

برای برقراری ارتباط به زبان ماشین، باید یک زبان مشخص را انتخاب کنید. انواع زبان های برنامه نویسی تحت وب، رابط مناسبی برای این ارتباط محسوب می‌شوند. درواقع، زبان برنامه نویسی به شما کمک می‌کند تا مطابق با نیازتان دستورالعمل‌هایی را بنویسید و شرایط مختلف رفتار کاربر و درخواست‌های او را پیش بینی کنید. این کار کمک می‌کند تا همه نیازهای کاربر در سایت پاسخ داده شود.

زمانی که کاربر اقدام به لود سایت می‌کند و جزییات بصری آن را مشاهده می‌کند، شرایطی فراهم می‌شود که می‌توانید از طریق آن به بهترین شکل، براساس درخواست کاربر پردازشی توسط سایت انجام شود و پاسخ مناسبی ارائه گردد. مشاهده فرم‌ها، امکان ثبت فرم‌های پویا، امکان برقراری ارتباط موثر و دو سویه با وب سایت، همگی براساس قوانینی است که از طریق زبان های برنامه نویسی در سرور وب سایت و مرورگر کاربر اجرا می‌شود.

با کمک زبان برنامه نویسی در طراحی سایت می‌توانید همه چیز را کنترل کنید و عملکرد حرفه‌ای برای وب سایت با اهداف مختلف پیش‌بینی کنید. آموزش انواع زبان های برنامه نویسی برای طراحی سایت به شما کمک می‌کند تا مثل یک متخصص در این زمینه فعالیت کنید.

بهترین زبان برنامه‌نویسی برای طراحی سایت

اکثر ما در جستجوهای خود، به دنبال بهترین گزینه هستیم. همین موضوع موجب شده است تا عبارت‌هایی مثل بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت بیش از پیش جستجو شوند. اما جالب است بدانید که بهترین، یک واژه کلی و نسبی در خصوص یک ماهیت مشخص است. درواقع، بهترین بودن هر موقعیت یا زبان برنامه نویسی برای هر فرد می‌تواند متفاوت باشد. مثلا برای یک متخصص در طراحی سایت با وردپرس، دانستن زبان برنامه نویسی PHP بهترین گزینه است!

درحالی که برای فرد دیگری دانستن زبان C# بهترین گزینه است. پس همین ابتدای کار باید خیال‌تان را راحت کنم که بهترین وجود ندارد! شما باید با شناخت از نیازهای خودتان و اهدافی که در ذهن دارید، یک گزینه مناسب انتخاب کنید و بدانید این گزینه بهترین شما است. بهین آوا با سال‌ها فعالیت در حوزه دیجیتال مارکتینگ، به این اصل مهم دست پیدا کرده است که هر فرد متناسب با شرایط فعلی خود می‌تواند بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت را انتخاب کند.

هرچند شاید در سال‌های بعد با کشف نیازهای جدید، گزینه بهتری را برای انتخاب داشته باشد. این موضوع نشان دهنده ضرورت به روز نگهداشتن اطلاعات و علم در راستای طراحی سایت و برنامه نویسی است. اگر کاندید یادگیری زبان های طراحی سایت هستید، اصل به روز رسانی اطلاعات خودتان را جدی بگیرید.

بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت

انواع زبان‌های طراحی سایت

انواع زبان های برنامه نویسی طراحی سایت به دو نوع مختلف تقسیم می‌شوند. اگر علاقه‌مند به آموزش زبان های طراحی سایت باشید، قطعا نیاز دارید تا در این خصوص اطلاعاتی کسب کنید.

زبانهای طراحی سایت به دو نوع کلاینت و سرور تقسیم می‌شوند. برخی زبان‌ها برای برنامه نویسی و ایجاد محیط مناسب در سمت سرور ساخته می‌شوند تا عملیات مدنظر را اجرایی کنند. برخی دیگر نیز، به منظور ساخت ظاهر صفحات و بخشی استفاده می‌شوند که ارتباط مستقیمی با کاربر دارد. به همین دلیل لازم است تا در این زمینه بیشتر بدانید و جزییات ماجرا را بررسی کنید.

جدیدترین زبانهای طراحی سایت

انواع زبان های برنامه نویسی طراحی سایت سمت سرور

زبان های طراحی سایت در سمت سرور تلاش می‌کنند تا درخواست کاربر را ترجمه کرده و پردازش مناسبی بر روی آن انجام دهند. کیفیت عملکرد در این زبان ها به گونه‌ای است که دستورات مدنظر کاربر به زبان دیگری ترجمه می‌شود تا پردازش مورد نیاز بر روی آن اعمال گردد. این دستورات معمولا در سمت پایگاه داده یا همان دیتابیس اعمال می‌شوند تا جزییات مدنظر کاربر را نمایش دهند.

به زبانی ساده‌تر، زبان های طراحی سایت سمت سرور به منظور ایجاد پاسخ مناسب مابین سرور و مرورگر نوشته می‌شوند. به همین ترتیب می‌توان مطابق با درخواست‌های ارسال شده از مرورگر یا Browser ها، پاسخ مناسبی را آماده سازی کرد. در ادامه با بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت آشنا خواهید شد.

زبان های برنامه نویسی سمت سرور، وظیفه اعتبار سنجی و بررسی نیازهای کاربران را برعهده دارند و در گام بعدی، درخواست کاربران را مورد ارزیابی و پردازش قرار می‌دهند تا پاسخ تعیین شده در برنامه نویسی را ارائه کنند.

زبان برنام‌نویسی وب #C

یکی از زبان‌های محبوب برای نوشتن یک وب سایت در سمت سرور، C# است. این زبان از خانواده بزرگ زبان برنامه نویسی سی C محسوب می‌شود. این زبان توسط مایکروسافت عرضه شده است و تمرکز آن بر روی سیستم عامل ویندوز است.

معمولا برنامه نویسان به زبان C# می‌تواند بسیار آسان تر از C++ برنامه نویسی کنند. یکی از نقاط ضعف زبان برنامه نویسی وب C# تمرکز بالای آن بر روی ویندوز است. شاید به روز رسانی‌های مرتب این زبان برنامه نویسی به شدت محبوب باشد، اما تمرکز آن بر روی ویندوز می‌تواند محدودیت‌های زیادی برای اندروید و ios یا مک ایجاد کند. هرچند برخی ابزارها برای این کار وجود دارد اما ماهیت اصلی این زبان برنامه نویسی همراه با محدودیت است.

زبان برنامه‌نویسی وب جاوا JAVA

زبان برنامه نویسی جاوا یکی از پرطرفدارترین و رایج‌ترین زبان در میان انواع زبان های برنامه نویسی دنیا محسوب می‌شود. زیبایی این زبان وابسته به پتانسیل بالای آن و شیوع بسیار زیادی است که در بین برنامه نویسان و متخصصین این حوزه دارد. جاوا در بسیاری از فضاها کاربرد دارد. برای برنامه نویسی یک نرم افزار کامپیوتری، یک پلتفرم جامع و بسیاری از موارد دیگر، می‌توان از جاوا استفاده کرد.

قدرت پردازش هم زمان این زبان برنامه نویسی بسیار بالا است و همین موضوع موجب شده است تا سرعت استفاده از آن روز به روز افزایش یابد. بسیاری از وب سایت‌های بزرگ، به دلیل اهمیت امنیت و پتانسیل بالای جاوا، تمایل به استفاده از آن دارند. سایت‌های بزرگی مثل LinkedIn، Uber و Pintrest با کمک جاوا نوشته شده‌اند و عملکردی بسیار عالی دارند. جاوا در نسخه‌های مختلفی وجود دارد که می‌تواند نیاز شما به هرگونه برنامه نویسی در سطوح مختلف را پاسخ دهد.

زبان برنامه‌نویسی وب پایتون Phython

کار با پایتون به عنوان یک زبان برنامه نویسی شی گرا بسیار آسان است. کتابخانه متفاوت آن برای پشتیبانی از بخش‌های مختلف به خوبی عمل می‌کند. طراحی سبک و مطلوب زبان برنامه نویسی پایتون برای کار با پایگاه داده‌ها و سرور به گونه‌ای است که تخمین زده می‌شود، تا چند سال آینده پایتون تبدیل به یکی از رایج‌ترین زبان‌های برنامه نویسی در دنیا شود.

کار با پایگاه داده‌ها، نرم افزارهای تحت وب، پلتفرم‌ها و نرم افزارهای کامپیوتر، همگی به راحتی با کمک پایتون نوشته می‌شوند. این زبان برنامه نویسی به عنوان یکی از منابع پویا و مطلوب شمرده می‌شود. ایجاد رابط کاربری قوی موجب شده است تا کاربردهای پایتون روز به روز افزایش یابد.

زبان برنامه‌نویسی PHP

از سال 1995 که زبان PHP پا به عرصه برنامه نویسی گذاشت، جایگاه بسیار بالای آن در میان انواع زبان های برنامه نویسی به شدت قابل احساس بود. حداقل 80% سایت‌های موجود در سطح وب، از همین زبان برنامه نویسی استفاده کرده‌اند. توابع قابل استفاده در PHP بسیار گسترده و متنوع هستند. با کمک زبان برنامه نویسی PHP می‌توانید همه چیز را ساماندهی کنید و اطلاعات سمت سرور را مدیریت کنید.

کمک گرفتن از این زبان برنامه نویسی وب برای برقراری ارتباط با پایگاه داده، مدیریت دیتای مورد نیاز کاربر و همچنین ایجاد محتوای پویا و موارد این‌چنینی کاربرد زیادی دارد. خوشبختانه هماهنگی زبان برنامه نویسی PHP با اکثر سیستم عامل ها موجب محبوبیت بیش از پیش آن شده است. اگر شما عاشق برنامه نویسی تحت وب هستید، قطعا این زبان می‌تواند به عنوان بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت باشد.

زبان برنامه‌نویسی Ruby

رابی به عنوان یک گزینه از بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت شناخته می‌شود. پایدارترین نسخه زبان برنامه نویسی رابی، نسخه‌ای است که در سال 2006 منتشر شده است. الگوی برنامه نویسی رابی بر پایه mvc  بنا شده است.

در این زبان برنامه نویسی تلاش می‌شود تا همه چیز به ساده‌ترین شکل ممکن اجرایی شود. سازنده این زبان برنامه نویسی معتقد بود که برای تمام کردن پیچیدگی‌ها، فراز و نشیب‌ها و بن بست‌های موجود  در زبانهای طراحی سایت، زبان برنامه نویسی Ruby پا به عرصه گذاشته است. از این طریق می‌توان به شکلی حرفه‌ای در حوزه وب سایت تغییراتی اعمال کرد.

زبان برنامه‌نویسی Asp.net

یکی دیگر از انواع زبان های برنامه نویسی ای اس پی دات نت که مخفف Active Sever Page است، به منظور ایجاد صفحات فعال تحت وب مورد استفاده قرار می‌گیرد. این زبان تحت فریم ورک .net فعالیت می‌کند. پردازش اطلاعات مدنظر کاربر و تحلیل درخواست‌های آن‌ها در کدنویسی Asp.net به بهترین شکل انجام می‌شود. معمولا پایگاه داده زبان برنامه نویسی Asp.net همان SQL است. از طریق اس کیو ال تمامی نیازهای برنامه نویس در طراحی فرم‌ها و صفحات مختلف یک وب سایت پاسخ داده می‌شود

لیست زبان های طراحی سایت

انواع زبان های برنامه نویسی طراحی سایت سمت کلاینت

شاید تصور درستی از زبان‌های برنامه نویسی سمت کلاینت در وب سایت‌ها نداشته باشید. زبان های طراحی سایت در سمت کلاینت وظیفه مهم برقراری ارتباط با کاربر را برعهده دارند. درواقع، از زبانهای طراحی سایت در بخش کلاینت برای برقراری ارتباط با کابر و نشان دادن علائم، نشانه‌ها، منوها و هرآنچه مربوط به پویایی وب سایت است، استفاده می‌کنیم.

برخی از انواع زبان های برنامه نویسی تحت وب در سمت کلاینت، پس از ارسال درخواست از سمت کاربر تلاش می‌کنند تا اجرا کردن دستورات را بر روی مرورگر کاربر انجام دهند تا سرعت سرویس دهی بیشتر شود. به همین دلیل می‌توان ادعا کرد که زبان های طراحی سایت در سمت کلاینت، قدرت بیشتری در افزایش سرعت ارائه خدمات و پاسخگویی دارند.

زبان‌های سمت کلاینت بسیار تعاملی هستند و می‌توانید به راحتی تعیین کنید که در صورت واکنش X کاربر، وب سایت چیزی را به شکل خروجی نمایش دهد. درواقع، خروجی این سبک برنامه نویسی تحت وب به شکل ظاهر شدن در مرورگر نمایش داده می‌شود. امکان طراحی صفحات تعاملی و استفاده از کتابخانه‌های تخصصی اما رایگان، از ویژگی‌های زبان های طراحی سایت سمت کلاینت محسوب می‌شود.

زبان نشانه گذاری HTML

اگر اندکی در خصوص وب بدانید، قطعا مطلع هستید که زبان نشانه گذاری HTML به عنوان یکی از مهم‌ترین زبان‌های سمت کلاینت شناخته می‌شود. HTML مخفف عبارت Hyper Text Markup Language است. این عبارت به معنی زبان نشانه گذاری فرا متنی است.

استفاده از تگ‌های نشانه گذاری به منظور تعیین لایه‌ها و اجرایی شدن بخش‌های مختلف ظاهر وب سایت، از ویژگی‌هایی است که به وضوح می‌توان مشاهده کرد. این تگ‌ها تعیین کننده چگونگی نمایش خروجی وب سایت در مرورگر به کاربران است.

حتی محتوای هر صفحه وب نیز، به کمک کدهای HTML مرتب سازی می‌شود و به شکلی یکپارچه و مطلوب در مرورگر نشان داده می‌شود. سادگی و شفافیت زبان نشانه گذاری HTML برای کاربران موجب شده است تا این زبان در سطوح مختلف تخصص طراحان سایت مورد استفاده قرار گیرد.

زبان نشانه گذاری XHTML

پس از سال‌ها زبان نشانه گذاری HTML ارتقا یافت و XHTML متولد شد. در این زبان نشانه گذاری، استانداردهای نوشتن تگ‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد. به طوری که طراحان سایت سراسر دنیا از این روش برای کد نویسی استاندارد استفاده می‌کنند تا خروجی وب سایت‌ها به گونه‌ای باشد که در تمامی دیوایس‌ها (وسایلی مختلف نمایش وب سایت) و مرورگرها قابل نمایش باشد. کمک گرفتن از XHTML برای یکپارچه سازی وب سایت‌ها ایده‌ای ناب است که به طراحی‌ وب سایت‌های قدیمی‌تر کمک شایانی کرده است.

زبان نشانه گذاری CSS

زبان نشانه گذاری CSS (Cascading Style Sheet) مکمل HTML و XHTML است. HTML و XHTML به تنهایی زیبایی خاصی ندارند و این قواعد CSS است که به آنها استایل داده و زیبا می کند. هر آنچه در ظاهر یک وب سایت به زیبایی از آن یاد می‌شود، هنر استفاده از تکنولوژی CSS در وب سایت است. در تمامی وب سایت‌ها استفاده از یک نسخه المان استایل CSS موجب می‌شود تا ویژگی همه صفحات مثل فونت، سایز تیترها، بردارها و استایل‌ بردارها همگی در آن درج شود و در ابتدای لود هر صفحه به راحتی فراخوانی شود تا همه چیز سر جای خود نمایش داده شود و ویژگی‌های استایل صفحات به بهترین شکل ممکن رعایت شود.

اگر بخواهید در تمام صفحات وب سایت‌تان یک سبک استایل خاص اجرایی شود و ساختار وب سایت به شکلی یکپارچه و منظم خودنمایی کند، می‌توانید از Style Sheet خارجی کمک بگیرید و از جذابیت آن را مشاهده کنید. اما درصورتی که صفحه مدنظرتان یک استایل متمرکز و خاص دیگری را مورد استفاده قرار دهد، می‌توانید از Style Sheet داخلی کمک بگیرید و استایل مدنظرتان را تعریف کنید.

کمک گرفتن از استایل‌های خطی نیز، ایده مناسبی است. به این ترتیب تنها برای تگ خاصی می‌توانید یک استایل مشخص را تعریف کنید و از تغییرات آن در سمت کاربر لذت ببرید. سرعت اجرا و فراخوانی این استایل‌ها به بهترین شکل انجام می‌شود و هیچ کاهش سرعتی را شاهد نخواهید بود.

زبان برنامه‌نویسی جاوا اسکریپت

به عنوان پر کاربردترین نوع از انواع زبان های برنامه نویسی تحت وب در سمت کلاینت می‌توان از جاوا اسکریپت نام برد. این زبان برنامه نویسی در 97% وب سایت‌ها کاربرد دارد. میزان پشتیبانی براوزرهای مختلف از این زبان برنامه نویسی موجب شده است تا استفاده از آن بسیار رایج باشد. ایجاد باکس‌ها، منوها و دکمه‌های تعاملی در برنامه نویسی جاوا اسکریپت به راحتی امکان پذیر است.

معمولا مدیریت رفتار کاربران از طریق جاوا اسکریپت به راحتی امکان پذیر است. برای مثال می‌توانید مسیر کرسر موس را بررسی کنید و متناسب با موقعیت آن دستورات و فرامینی را اجرایی کنید. جاوا اسکریپت برنامه نویسی است که مثل جاوا شی گرا نیست و با کدها سر و کار دارد.

استفاده از کتابخانه‌های موجود در زبان برنامه نویسی جاوا اسکریپت به راحتی امکان‌پذیر است. شما می‌توانید خیلی راحت در هر لحظه از این کدها فراخوانی انجام دهید و بالاترین سرعت در این حوزه را شاهد باشید. این ویژگی مهمی است که موجب محبوبیت بیش از پیش جاوا اسکریپت شده است.

کتابخانه جی‌کوئری

کتابخانه جی کوئری به عنوان یک فریم ورک مورد توجه در جاوا اسکریپت براوزر فایرفاکس شناخته می‌شود. کیفیت عملکرد جی کوئری به گونه‌ای است که می‌توانید خیلی راحت از تمام پلاگین‌ها استفاده کنید و کنترل صفحات وب را تحت اختیارتان بگیرید.

زبان جی کوئری به شکلی رایگان در اختیار برنامه نویسان قرار گرفته است و می‌توانید به راحتی بدون صرف هرگونه هزینه ای در این زمینه، از موهبت‌های ارائه شده در Jquery کمک گرفته و توابع متعددی را استفاده کنید. همین موضوع موجب شده است تا استفاده از این کتابخانه بسیار محبوب باشد.

درآمدزا ترین زبان های طراحی سایت انواع زبان های برنامه نویسی

رایج‌ترین انواع زبان های برنامه نویسی طراحی سایت را بشناسید

اگر از آن دسته افرادی بوده باشید که عباراتی مثل بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت را در گوگل جستجو کرده‌اند، قطعا برای تان جالب است که بدانید رایج‌ترین زبان‌ های طراحی سایت چه زبان‌هایی هستند و یادگیری کدام یک از آن‌ها می‌تواند سریع‌تر شما را به نتیجه مدنظرتان برساند! زبان نشانه گذاری HTML یکی از رایج‌ترین زبان‌هایی است که در حوزه وب مورد استفاده قرار می‌گیرد.

پس از HTML می‌توان گفت که بالاترین رتبه متعلق به PHP و JAVA Script است. زبان برنامه نویسی PHP با Asp.net به کرات ارزیابی و مقایسه می‌شوند تا یکی از آن‌ها برنده گوی سبقت از دیگری باشد. اما Open source بودن زبان برنامه نویسی PHP موجب شده است تا محبوبیت آن بیش از پیش نمایان شود و قابلیت‌های گوناگونی به کاربر ارائه کند. استفاده از Css به منظور ساخت رابط کاربری قوی، بسیار رایج است. اگر بخواهید در سمت دیگر زبان های طراحی سایت فعالیت کنید، قطعا یادگیری Css می‌تواند برای‌تان اهمیت فراوانی داشته باشد.

پر درآمدترین زبان های طراحی سایت انواع زبان های برنامه نویسی

آیا یادگیری زبان‌های طراحی سایت اولویت خاصی دارد؟

زمانی که قصد دارید پا به عرصه طراحی سایت بگذارید، باید تکلیف‌تان با خودتان روشن باشد. اگر نحوه فعالیت در این حوزه مشخص باشد، قطعا می‌توانید بهترین زبان برنامه نویسی برای طراحی سایت را انتخاب کنید. انواع زبان های برنامه نویسی طراحی سایت با وجود جزییات پیچیده اما کاربردی ساده، به برنامه نویسان اجازه می‌دهند تا پس از نیازسنجی دقیق، عملکرد کاربر را پیش بینی کرده و اقدام به پیاده سازی کدنویسی در این زمینه داشته باشند.

کاربردی ترین زبان های طراحی سایت انواع زبان های برنامه نویسی

بازار کار برنامه‌نویسی تحت وب در ایران

همانطور که می‌دانید، رونق طراحی سایت بیش از پیش شده است و اکثر کسب و کارها تلاش می‌کنند تا برای طراحی سایت فروشگاهی، شرکتی یا مجله ای اقدام کنند. همین موضوع موج شده است تا بازار طراحی وب بیش از پیش داغ شود. اما هزینه بالای طراحی وب با کدنویسی تمام و کمال به شدت زیاد است و معمولا کسب و کارهایی که تنها به یک وب سایت معمولی احتیاج دارند، دست به استفاده از آن نمی‌زنند.

کمک گرفتن از طراحی سایت با وردپرس بهترین ایده برای این کسب و کارها است. شرکت بهین آوا با درک این نیازسنجی تلاش کرده است تا بهترین خدمات را در حیطه سفارش طراحی وب سایت با وردپرس ارائه کند. معمولا سبک ارائه این خدمات به گونه‌ای است که می‌توانید یک کسب و کار جدید را آغاز کنید و از آن لذت ببرید.

در ادامه آسام سرور نکات مهمی بیان کرده است:

“افرادی که می خواهند وارد این حوزه شوند معمولاً با دو بخش Frontend و Backend مواجه می شوند که تفاوت آنها در محدوده وظایفشان است.

توسعه دهندگان فرانت اند مسئول طراحی رابط کاربری (UI) هستند و توسعه دهندگان بک اند در زمینه مدیریت پایگاه داده، توسعه API، امنیت و … فعالیت می کنند و چارچوب مشخصی را برای وبسایت مشخص می کنند.

این دو، مکمل همدیگر هستند و وجود هر کدام به دیگری وابسته است. توسعه دهندگان با استفاده از زبان های برنامه نویسی مناسب برای Frontend و Backend می توانند یک وبسایت فوق العاده ایجاد کنند که هم UI و هم سمت سرور قدرتمندی داشته باشد.”

آسان ترین زبان های طراحی سایت انواع زبان های برنامه نویسی

طراحی سایت وردپرس

پلتفرم وردپرس با استفاده از کدنویسی PHP و به شکل Open Source ایجاد شده است. همین موضوع محبوبیت زیادی برای آن ایجاد کرده است. امکان ساخت وب سایت‌های فروشگاهی، خدماتی، شرکتی و مجله‌ای در ورد پرس فراهم است.

بهین آوا تمامی این خدمات را به بهترین شکل و بالاترین کیفیت ارائه می‌کند. طراحی سایت وردپرس در بهین آوا بسیار مطلوب انجام می‌شود و کارشناسان مجموعه آمادگی پاسخ‌گویی به سوالات شما در این حوزه را دارا هستند. اگر تمایل دارید وب سایتی حرفه‌ای داشته باشید، حتما گزینه سفارش طراحی سایت را مدنظر قرار دهید و رشد وب سایت‌تان را به خدمات تولید محتوا و ساخت محتوا توسط متخصصین آن اختصاص دهید.

دریافت مشاوره فوری برای سئو سایت
هر سوالی دارید از کارشناسان ما بپرسید!

برای دریافت هر یک از خدمات و یا دریافت مشاوره رایگان میتوانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *