تفاوت های سایت فروشگاهی و شرکتی چیست ؟

تفاوت های سایت فروشگاهی و شرکتی چیست ؟

این روزها همه کسب و کارها در فکر ورود به بازار رقابت در دنیای وب هستند. همگی پیشروی هوشمندانه‌ای در این حوزه مشاهده می‌کنند و تلاشی برای حضور دارند. دنیای وب با امکانات عجیب و پیچیده می‌تواند سکوی پرتاب کسب و کارها باشد. شما به عنوان مدیر، مسئول یا کارفرمای سفارش طراحی سایت، قطعا لازم است تا تصمیم نهایی را بگیرید و نوع وب سایت تان را مشخص کنید. طراحی سایت فروشگاهی مخصوص افرادی است که کسب و کار آنلاین خود را راه اندازی می‌کنند. طراحی سایت شرکتی نیز برای نمایش دستاوردها و رزومه شرکت شما است، اما هیچ فروشی در این سایت صورت نمیگیرد! مزایا و معایب هرکدام از این وب سایت‌ها مشخص است و شما باید با دید دقیق نسبت به تفاوت سایت فروشگاهی و شرکتی اطلاعات کسب کنید.

انتخاب آگاهانه با درک عمیق از تفاوت سایت فروشگاهی و شرکتی می‌تواند زمینه ساز رشد و پیشرفت شما در این حوزه باشد. پس اگر مایل هستید اطلاعاتی در خصوص تفاوت سایت فروشگاهی و شرکتی کسب کنید، مزایا و معایب هرکدام را بررسی کنید تا پایان همراه ما باشید.

تفاوت های سایت فروشگاهی و شرکتی چیست ؟

با انواع سایت آشنا شوید

حوزه طراحی سایت پر از تنوع و پیچیدگی‌های متفاوت است. معمولا هر کسب و کار متناسب با نیاز خود دست به انتخاب می‌زند. در حوزه طراحی سایت، باید مطابق با یک نیازسنجی دقیق و آینده نگری مطلوب اقدام کنید. عدم توجه به این جزییات می‌تواند زمینه ساز طراحی یک سایت غیر کاربردی و هزینه‌بر باشد! به همین دلیل توصیه می‌شود تا اطلاعات دقیقی نسبت به انواع وب سایت کسب کنید و تفاوت سایت فروشگاهی و شرکتی را کشف نمایید تا بهترین تصمیم را بگیرید.

1-وب سایت شخصی

یکی از انواع وب سایت که برای برندسازی شخصی، ارائه رزومه و نمونه کار ساخته می‌شود، سایت شخصی است. این وب سایت‌ها با دامین نام، نام خانوادگی یا موارد این‌چنینی قابل دسترس هستند. معمولا افرادی که در زمینه خاصی تخصص دارند و قصدشان شروع برندسازی شخصی است، اقدام به تاسیس وب سایت می‌کنند. در چنین سایتی، وجود بخش تماس با ما و درباره ما ضروری است. در تماس با ما اطلاعات تماس‌تان را ارائه می‌کنید، یک ایمیل معتبر، شماره تلفن یا لینک شبکه‌های اجتماعی همگی می‌توانند در این بخش قرار گیرند. در بخش درباره ما، توضیحاتی واقع بینانه در مورد شخص مطالعه می‌کنید، در خصوص تحصیلات، تحقیقات، اقدامات یا عضویت‌های او در انجمن‌ها و… می‌خوانید. بخش گالری معمولا برای افرادی کاربردی است که اثر هنری یا نمودی در عکس‌ها دارند. مثلا قرار دادن عکس‌های مرتبط با سمینارها، سخنرانی‌ها، عکس‌های هنری خاص، عکس از آثار هنری و… همگی در این بخش جا دارد. با نگاهی به این سایت متوجه خواهید شد که وب سایت شخصی است و چیزی برای فروش یا موارد این‌چنینی ندارد.

2-وب سایت مجله‌ای

این روزها که روند تولید محتوا و بازاریابی محتوا برای همه روشن است، تلاش مضاعفی در حوزه وب می‌شود. طراحی و پیاده سازی وب سایت‌های مجله‌ای می‌تواند آینده شغلی چند نفر را تضمین کند. در این مدل سایت‌ها که معمولا در حوزه خاصی فعالیت می‌کنند، تولید محتوای هدفمند در همان حوزه انجام می‌شود. این وب سایت چیزی برای فروش ندارد، با درک تفاوت سایت فروشگاهی و شرکتی می‌توانید متوجه عدم وجود آیتم‌های فروشگاهی یا معرفی کالای اختصاصی مثل شرکت باشید! در مجله‌ها مطالب مرتبط به یک حوزه خاص منتشر می‌شود و علاقه‌مندان به آن حوزه را جذب می‌کند. مثلا در سایت مجله زیبامون در مورد زیبایی و حواشی آن می‌خوانید، در سایت خوب میشی حوزه سلامت را مطالعه می‌کنید و مجله تشریفینو هر چه در خصوص تشریفات و جشن وجود دارد را مطالعه می‌نمایید. این وب سایت ها همگی مجله هستند و برای جذب مخاطب یا تبلیغات مورد استفاده قرار می‌گیرند.

تفاوت های سایت فروشگاهی و شرکتی چیست ؟

3-وب سایت شرکتی

برای درک بهتر تفاوت سایت فروشگاهی و شرکتی باید در خصوص وب سایت شرکتی بیشتر بدانید. این وب سایت‌ها معمولا برای برندسازی و اعلام هویت شرکت‌ها ساخته می‌شوند. جایگاه این سایت‌ها مشابه با وب سایت‌های شخصی است که هدفشان برندسازی و معرفی یک شخص است! در سایت شرکتی اطلاعات مفیدی ارائه می‌شود و عملکرد شرکت اعلام می‌گردد. در منوهای دیگر خدمات قابل ارائه توضیح داده می‌شود و عکس‌های گالری آن اختصاص به خدمات، فعالیت‌ها و موارد این‌چنینی دارد. در سایت شرکتی می‌توانید یک منو مجزا را اختصاص دهید تا جزییاتی در خصوص محصولات یا خدمات به تفکیک برای برندسازی مطلوب ارائه کنید. تمام این امکانات به شما اجازه می‌دهد تا نسبت به معرفی شرکت اقدام کنید. وب سایت های شرکتی امکانات چند زبانه سازی را مهم می‌دانند، چرا که فعالیت بین المللی برای آن‌ها اهمیت ویژه‌ای دارد. در این مدل سایت‌ها هیچ درگاه پرداختی وجود ندارد، چرا که فروش مستقیمی از طریق سایت رخ نمی‌دهد. وب سایت تنها مکانی برای ارائه اطلاعات و آگاهی است. بخش تماس با ما تمام راه‌های ارتباطی را ذکر می‌کند و مشتری در صورت تمایل به استفاده از خدمات آن شرکت، به تماس با ما مراجعه کرده و ارتباط می‌گیرد.

4-وب سایت خاص

برخی وب سایت‌ها با اهداف خاصی طراحی و پیاده سازی می‌شود. بعضی از آن‌ها یک ایده یا استارت آپ هستند که با شکل گیری اهداف مختلفی را دنبال می‌کنند. این وب سایت‌ها معمولا با کدنویسی حرفه‌ای طراحی می‌شوند تا امکان پیاده سازی هدف اصلی را داشته باشند. به همین دلیل لازم است تا سایت های خاص را هرکدام مجزا تحلیل کنید. چرا که روند ساده طراحی وب سایت‌های روتین شامل آن‌ها نمی‌شود. بعضی از سایت‌های خاص امکان اشتراک گذاری عکس، نظر، متن یا موارد این‌چنینی را دارند و برخی دیگر، امکان گفتگوی آنلاین در خصوص حوزه خاص یا انجام یک کار مشترک مثل بازی در زمان یکسان را دارا هستند. پایه اصلی وب سایت معمولا مشترک و ساده است، اما جزییات آن نیازمند برنامه نویسی حرفه‌ای است.

5-وب سایت فروشگاهی

زمانی که شروع به فروش محصول یا خدمات می‌کنید، قطعا می‌دانید که وب سایت فروشگاهی تا چه اندازه اهمیت دارد. برخی کسب و کارها بدون حضور فیزیکی در جهان، قدرتمندترین فروشگاه اینترنتی در آن حوزه هستند. وب سایت‌های فروشگاهی به راحتی می‌توانند رشد و پیشرفت عجیبی در کسب و کار ایجاد کنند. رقم زدن حجم عظیمی از موفقیت با کمک طراحی سایت فروشگاهی، کاملا روتین و بدیهی است. شما می‌توانید به راحتی سایت فروشگاهی مدنظرتان را سفارش دهید، مطابق با اطلاعات برندسازی حرفه‌ای و بازاریابی دیجیتال که توسط متخصصین بهین آوا ارائه می‌شود عمل کنید و شاهد رشد چشم‌گیری در کسب و کارتان باشید. وب سایت‌های فروشگاهی به راحتی با استراتژی صحیح بازاریابی دیجیتال و استفاده از تبلیغات کلیکی، بنری و همسان می‌توانند به رشد بسیار مطلوبی دست پیدا کنند. در وب سایت فروشگاهی امکان خرید محصولات، اتصال به درگاه پرداخت آنلاین، مدیریت سبد خرید و موارد این‌چنینی وجود دارد. همه چیز در این وب سایت شفاف است و لزوم ارائه قیمت نهایی هر محصول، امکان ثبت سفارش، مدیریت محصولات در اعلام عدم موجودی یا مواردی از این دسته نیز بدیهی است. بخش مهمی از تفاوت سایت فروشگاهی و شرکتی در همین روند ارائه محصول و فروش آنلاین آن است.

بیشتر بخوانید : کاتالوگ دیجیتال

تفاوت های سایت فروشگاهی و شرکتی چیست ؟

چرا باید تفاوت های سایت فروشگاهی و شرکتی را بدانید؟

معمولا برای داشتن یک سایت شرکتی یا فروشگاهی، تصمیم گیرنده اصلی شما هستید. دردسرهای داشتن یک سایت فروشگاهی برای برخی شرکت‌ها مناسب نیست. شرکت‌هایی که به صورت محدود فعالیت می‌کند یا کالا و خدماتی عرضه می‌کنند که برآورد کیفیت و تصمیم گیری در خصوص آن بدون مشاهده حضوری ممکن نیست، اصلا نیاز به داشتن وب سایت فروشگاهی ندارند. چرا که این سایت‌ها کمکی به فروش بیشتر آن‌ها نخواهند کرد. در عوض برندسازی، اطلاع رسانی و آگاه سازی از طریق سایت شرکتی بازخورد عالی برای‌شان خواهد داشت. بالعکس وب سایت‌هایی که سیستم فروشگاهی دارند و برای عرضه کالا فعالیت می‌کنند، قطعا داشتن یک سایت فروشگاهی می‌تواند یک رشد عالی در کسب و کارشان محسوب شود. درک تفاوت های سایت فروشگاهی و شرکتی به شما اجازه می‌دهد تا نگاه واقع بینانه‌ای داشته باشید. اگر در این زمینه دچار سردرگمی هستید، اصلا نگران نباشید! چرا که متخصصین بهین آوا با درک عمیق در زمینه برندسازی و بازاریابی دیجیتال کسب و کار شما را آنالیز می‌کنند و مناسب‌ترین پلن طراحی سایت را معرفی می‌نمایند.

تفاوت های سایت فروشگاهی و شرکتی چیست ؟

اینستاگرام ما را نیز دنبال کنید.

تفاوت سایت فروشگاهی و شرکتی چیست؟

با توجه به توضیحاتی که در بالا ارائه شد، احتمالا متوجه تفاوت سایت فروشگاهی و شرکتی شده‌اید. درک تفاوت سایت فروشگاهی و شرکتی به شما کمک می‌کند تا برای کسب و کارتان تصمیم صحیحی بگیرید و انتخاب مطلوبی داشته باشید. چرا که هزینه‌های ریدیزاین سایت در آینده برای‌تان نسبتا بالا خواهد بود و آگاهی بیشتر از ضرر و زیان مالی جلوگیری می‌کند. به دلیل همین اهمیت در ادامه به بررسی تفاوت سایت فروشگاهی و شرکتی می‌پردازیم.

1-درگاه بانکی پرداخت آنلاین

یکی از مهم ترین تفاوت سایت فروشگاهی و شرکتی، در زمینه امکان پرداخت آنلاین است. در وب سایت فروشگاهی همیشه چیزی برای فروش و عرضه وجود دارد. به همین دلیل لازم است تا درگاه پرداخت برای آن فعال باشد. از طریق این درگاه پرداخت به شکلی هوشمندانه و با درنظر گرفتن قیمت تمام شده که مورد تایید مشتری است انجام می‌شود. زمانی که قصد دارید برای سفارش یک سایت فروشگاهی اقدام کنید، قطعا مقدماتی جهت دریافت درگاه پرداخت مستقیم بانکی نیاز دارید. در بعضی مواقع از درگاه‌های واسط استفاده می‌شود که روند اداری کوتاه‌تری دارند. اما هیچ کدام از این دردسرها برای سایت شرکتی وجود ندارد. چرا که هیچ محصولی به صورت مستقیم از طریق سایت فروخته نخواهد شد. در سایت شرکتی، کاربر با مطالعه رزومه شرکت و اطلاعات محصولات آن، یک کاتالوگ آنلاین در اختیار دارد تا بعد از تصمیم گیری، جهت خرید یا هر اقدام دیگری با شرکت تماس بگیرد.

2-پنل مدیریت پیچیده

به عنوان تفاوت سایت فروشگاهی و شرکتی می‌توان گفت که مدیریت در سایت فروشگاهی پیچیده‌تر از سایت شرکتی است. شما برای وب سایت شرکتی تنها نیاز به چند منو ساده دارید که مدیریت آن از طریق پنل مدیریت به تفکیک و مطلوب انجام می‌شود. اما برای وب سایت‌های فروشگاهی، مدیریت محصولات و خدمات بسیار پیچیده‌تر از چیزی است که فکر می‌کنید. هر محصول یک ماهیت مشخص در این وب سایت دارد که مشخصاتی مثل قیمت، رنگ، ابعاد و موارد این‌چنینی برای آن مشخص می‌شود. از سوی دیگر صفحات دیگر وب سایت نیز وجود دارند و بخش بلاگ نیز فعال است! با توجه به تمام این جزییات احتمالا متوجه لزوم پنل مدیریت حرفه‌ای در این وب سایت‌ها شده‌اید.

تفاوت های سایت فروشگاهی و شرکتی چیست ؟

3-منو پیچیده وب سایت

اگر بخواهیم تفاوت سایت فروشگاهی و شرکتی را مرور کنیم، توجه به پیچیدگی منوها می‌تواند گزینه مناسبی باشد. در وب سایت‌های شرکتی منوها بسیار محدود است. شما تنها نیازمند صفحاتی مثل درباره ما، تماس با ما، معرفی محصولات یا خدمات، گالری عکس خواهید بود. هیچ دردسر دیگری وجود ندارد که ذهن شما را متمرکز کند. اما وب سایت‌های فروشگاهی بسیار متفاوت هستند. دسته بندی محصولات مختلف، موجب می‌شود تا منو سایت پیچیده‌تر شود. وجود دسته‌ بندی‌های متنوع به همراه زیر منوهای آن، همه چیز را برای دستیابی به یک سایت ساده ازبین می‌برد. پس می‌توان گفت که پیچیدگی وب سایت یک پارامتر مهم در سایت‌های فروشگاهی محسوب می‌شود.

4-ضرورت پشتیبانی آنلاین

این روزها رضایت مشتری از خدمات یکی از مهم‌ترین عوامل رشد و پیشرفت کسب و کارها است. شما می‌توانید به راحتی خدمات مطلوبی ارائه کنید تا مشتریان بیشتری را جذب کنید. پشتیبانی آنلاین به عنوان یک عامل مهم در کسب و کارهای امروزی شناخته می‌شود. به همین دلیل ایده‌هایی مثل باشگاه مشتریان و موارد این‌چنینی گام مهمی در رشد کسب و کار است. به عنوان تفاوت سایت فروشگاهی و شرکتی می‌توان ضروری بودن پشتیبانی آنلاین در سایت فروشگاهی را مدنظر قرار داد. در سایت فروشگاهی کاربر نیازمند کسب اطلاعات در لحظه است تا خرید موفقیت آمیزی داشته باشد. اگر پشتیبانی آنلاین به خوبی ارائه نشود، قطعا تعداد زیادی از مشتریان وسط تصمیم گیری خرید دچار تردید خواهند شد. به همین دلیل بخش پشتیبانی آنلاین در اکثر وب سایت‌های فروشگاهی وجود دارد و زمینه ساز اعتمادسازی و ارائه مشاوره به مشتری است. اما چنین بخشی در سایت شرکتی ضروری نیست و حتی در صورت وجود نیز، تنها مختص زمان مشخصی است.

تفاوت های سایت فروشگاهی و شرکتی چیست ؟

بیشتر بخوانید : برترین صفحه ساز های وردپرس کدام اند ؟

5-امنیت و اعتماد سازی

زمانی که وارد یک سایت شرکتی می‌شوید، تنها هدفتان کسب اطلاعات در خصوص نحوه فعالیت شرکت مدنظر و به دست آوردن جزییاتی در خصوص چگونگی فعالیت و ارائه محصول است. درواقع اصلا نیازی به تحریک حس اعتماد ندارید! شما واقعیت‌های برندسازی یک شرکت را مشاهده می‌کنید و از نتیجه آن تصمیم گیری خواهید کرد. اما برای وب سایت فروشگاهی شرایط کمی متفاوت است! چرا که کاربر در نهایت باید به صفحه پرداخت متصل شده و اطلاعات حساب خود را وارد کند تا خرید آنلاین از سایت صورت بگیرد. به همین دلیل نیاز به اعتماد سازی یک اصل مهم و اساسی در این مدل وب سایت است. اعتماد سازی برای داشتن یک خرید امن و بی دردسر یکی از پارامترهای مهم است. از سوی دیگر، تامین امنیت وب سایت نیز پیچیده‌تر از سایت‌های شرکتی و غیرفروشگاهی است. به همین دلیل لازم است تا نسبت به این موضوع تمام ابعاد ماجرا را بررسی کنید و بدون هرگونه کم و کاست، در راستای تامین امنیت بیشتر کاربران وب سایت فروشگاهی اقدامات لازم را لحاظ کنید.

6-رابط کاربری مناسب

در وب سایت‌های فروشگاهی، تدارک رابط کاربری مناسب حرف اول را می‌زند. معمولا کاربران برای ارتباط برقرار کردن نیاز به المان‌هایی دارند که از طریق آن به شکلی هوشمندانه اقدام کنند. دسترسی سریع به محصولات مدنظر و همچنین امکان جستجوی حرفه‌ای در میان محصولات همه و همه مطابق با طراحی قالب سایت و جانمایی بخش‌های مختلف رقم می‌خورد. بدیهی است که توجه به رابط کاربری و ایجاد یک رابط هدفمند می‌تواند میزان فروش یک سایت فروشگاهی را تحت تاثیر قرار دهد. اهمیت رابط کاربری به دلیل وجود منوهای پیچیده و شلوغ است! در حالی که برای وب سایت‌های شرکتی به دلیل اختصاصی بودن خدمات و محصولات، نیاز این‌چنینی احساس نمی‌شود. به همین دلیل توصیه می‌کنیم برای دستیابی به بهترین امکانات در یک سایت حرفه‌ای فروشگاهی، توجه کافی به این آیتم داشته باشید.

7-صفحات نمونه کار یا محصولات

در وب سایت‌های شرکتی، وجود صفحه‌ای اختصاصی در زمینه نمونه کارهای انجام شده، پروژه‌های اجرایی، خدمات یا محصولات ضروری است. چرا که کاربر نیازمند کسب اطلاعات در خصوص آن‌ها است. اما وجود چنین منویی برای سایت فروشگاهی هیچ لزومی ندارد! چرا که وب سایت فروشگاهی تنها اقدام به فروش محصولات می‌کند و در طی ارائه اطلاعات برای هر محصول، نسبت به معرفی کالاها یا خدمات اقدام می‌نماید. پس به عنوان یک گزینه دیگر می‌توان از وجود این منوها به عنوان تفاوت سایت فروشگاهی و شرکتی یاد کرد.

8-هزینه طراحی سایت شرکتی و فروشگاهی

یکی از مهم‌ترین تفاوت‌های سایت فروشگاهی و شرکتی، بحث هزینه طراحی و پیاده سازی آن است. زمانی که با کارشناسان بهین آوا جهت سفارش طراحی سایت صحبت کنید، بعد از نیازسنجی دقیق، پلن‌های مختلفی برای طراحی سایت ارائه می‌کنند. با نگاه گذرا متوجه می‌شوید که هزینه پیاده سازی یک سایت شرکتی بسیار کم‌تر از سایت فروشگاهی است. این تفاوت هزینه پیاده سازی و اجرا، وابسته به پیچیدگی وب سایت است. زمانی که سایت شما به دلیل پیچیدگی زیاد، نیازمند طراحی خلاقانه، حرفه‌ای و دارای جزییات باشد، قطعا هزینه نهایی طراحی سایت برای‌تان افزایش پیدا می‌کند. همین موضوع تفاوت سایت فروشگاهی و شرکتی را رقم می‌زند.

تفاوت های سایت فروشگاهی و شرکتی چیست ؟

9-جمع آوری اطلاعات مشتریان

یکی از اقداماتی که در سایت شرکتی انجام نمی‌شود اما در وب سایت های فروشگاه اهمیت ویژه‌ای دارد، جمع آوری اطلاعات مشتریان است. افرادی که وارد سایت شرکتی می‌شوند، لزوما ثبت نامی در آن نخواهند داشت. حتی گاهی هیچ محلی برای ثبت نام وجود ندارد! اما افرادی که در وب سایت‌های فروشگاهی قصد خرید دارند، باید عضویت‌شان را تکمیل کنند. چرا که دسترسی به تمام اطلاعات، آدرس‌ها و سوابق خرید از طریق همین پنل کاربری امکان‌پذیر است. زمانی که یک خرید موفق از سایت انجام می‌شود یا کاربر جدیدی در سایت عضو می‌شود، اطلاعات ارزشمندی برای مدیر وب سایت جمع آوری خواهد شد. این اطلاعات به نوعی سرمایه محسوب می‌شوند، چرا که امکان تبدیل مخاطب به مشتری وفادار را دارا است.

10-دریافت ای نماد

تفاوت سایت فروشگاهی و شرکتی در نگاهی دیگر، مربوط به موضوع Enamad  است. ای نماد یا همان نماد اعتماد الکترونیک یکی از روش‌های اعتماد سازی در وب سایت‌های فروشگاهی محسوب می‌شود. از این طریق می‌توانید اطمینان خاطر برای مشتریان ایجاد کنید که هیچ سو استفاده‌ای از اطلاعات مالی آن‌ها نخواهد شد و درگاه پرداخت شما کاملا ایمن و متصل به بانک است. از این طریق مشتریان بسیار زیادی را جذب می‌کنید. روند اداری دریافت ای نماد کمی پیچیده و زمان بر است، به عنوان تفاوت سایت فروشگاهی و شرکتی می‌توان گفت که وب سایت‌های شرکتی نیازی به دریافت ای نماد برای وب سایت ندارند، در حالی که این پروسه برای سایت فروشگاهی نسبتا ضروری محسوب می‌شود

بیشتر بخوانید : راحت ترین راه حل رفع مشکل فراموشی رمز عبور وردپرس

تفاوت های سایت فروشگاهی و شرکتی چیست ؟

شباهت سایت فروشگاهی و شرکتی

تا این‌جا در خصوص تفاوت سایت فروشگاهی و شرکتی صحبت کردیم و مزایای استفاده از هر خدمات را توضیح دادیم، در این بخش به اختصار در خصوص شباهت سایت فروشگاهی و شرکتی صحبت خواهیم کرد و نقاط اشتراک این دو مدل سایت را بررسی می‌کنیم.

1-صفحه درباره ما

در تمام وب سایت‌ها صفحه درباره ما وجود دارد. این وجه اشتراک بین سایت فروشگاه و شرکتی است که می‌تواند موجب اعتماد سازی در ذهن کاربر شود. برندسازی موفق در این بخش به شما اجازه می‌دهد تا خودتان را معرفی کنید، ذهن کاربر را برای پذیرش کسب و کارتان آماده کنید و سپس برای دسترسی به سایت راهنمایی‌های لازم را ارائه نمایید. صفحه درباره ما تلاش می‌کند تا ماهیت برند شما، خط قرمزها و جزییاتی که برای برندتان مزیت رقابتی ایجاد می‌کند، شرح دهد.

2-صفحه تماس با ما

یکی از صفحات مشترک در سایت فروشگاهی و شرکتی صفحه تماس به ما است. هرچند اهمیت صفحه تماس با ما در یک سایت فروشگاهی بسیار ویژه است و تقویت آن از ضروریات ماجرا محسوب می‌شود، اما برای وب سایت های شرکتی نیز، این بخش به عنوان یکی از مهم‌ترین صفحات محسوب می‌شود. در این بخش لازم است تا جزییاتی در خصوص نحوه برقراری ارتباط مستقیم با بخش‌های مختلف درج کنید. استفاده از لینک‌های مستقیم به شبکه‌های اجتماعی مختلف نیز، بسیار ضروری است. کاربر با مشاهده صفحه تماس با ما می‌تواند اعتمادی مطلوب به شما داشته باشد.

3-صفحه اصلی

صفحه اصلی سایت یا Home Page به عنوان یک صفحه لندینگ ابتدایی شناخته می‌شود که دسترسی به تمام صفحات از طریق آن ممکن می‌شود. وجود منو اصلی با تمام زیر منوها و همچنین بنرهای لینک شده برای دسترسی به صفحات مختلف در این صفحه قرار دارند. شما به راحتی قادر هستید از این طریق کاربر را راهنمایی کنید تا در صفحات مختلف وقت بگذراند و کنجکاوانه در سایت‌تان جستجو کند. این صفحه ساختار برند شما، خط مشی و چارچوب‌ها را نمایش می‌دهد.

تفاوت های سایت فروشگاهی و شرکتی چیست ؟

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *